2016 Norton Children's Hospital Raffle Home

We are proud to partner for the fourth year with Norton Children's Hospital to design and build this year's Raffle Home, the Mulberry.  Our Mulberry design provides a striking interpretation of Arts & Crafts architecture utilizing a harmonious combination of brick, siding and woodwork. The welcoming formal entry flanked by the living room, ushers seamlessly into the open kitchen and dining room area. A covered porch off the dining room provides every day accessibility to the covered side porch and formal garden area. The first floor owner’s suite includes a luxurious bathroom and walk-in closet. The second floor includes two bedrooms, a flexible loft space and full bathroom. Wainscoting, exposed beams, paneled ceilings and built-in cabinetry provide the finishing touches to this delightful design. View the entire home - www.ramagecompany.com/mulberry